13

júl 2016

Megnyitották a Tanyafejlesztési Program pályázati felületét


2016. július 8-án reggel 8 órától lehet benyújtani a Tanyafejlesztési Program pályázatait a Herman Ottó Intézet honlapján. A pályázatokat a forrás kimerüléséig vagy 2016. augusztus 8-ig fogadják.

Megnyitották a Tanyafejlesztési Program pályázati felületét
A Földművelésügyi Minisztérium által 2016. június 7-én megjelent pályázati felhívásoknak megfelelően, a pályázatok benyújtása a Herman Ottó Intézet (www.hermanottointezet.hu) honlapján keresztül történik.
A pályázati felületen az adatlap kitöltésére majd véglegesítésére van szükség, amit a forrás kimerüléséig vagy 2016. augusztus 8. 23 óra 59 percig tehetnek meg a pályázók. Forráskimerülés esetén – amennyiben a felhívásban meghatározott keretösszeg kétszáz százalékát eléri a már benyújtott pályázatok támogatási igénye – a minisztérium felfüggeszti a pályázat benyújtási időszakát. A véglegesítést követően a pályázónak az aláírt, kinyomtatott adatlapot egy eredeti és egy másolati példányban, melléklettel együtt, lezárt borítékban, tértivevényes ajánlott küldeményként kell megküldenie a Herman Ottó Intézet címére.

Forrás:

http://www.hoi.hu/hirek/400151/20160708/megnyitottak-tanyafejlesztesi-program-palyazati-feluletet